Yaşam

Yalıçapkını’ndaki Öpüşme Sahnesinden Çocukla Kaçan Gülizar’a Bugün Televizyon Dünyasında Yaşananlar

15 Aralık Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

Ekranların efsane programı Kısmetse Olur hem rakipleriyle hem de etkinlikleriyle sık sık gündem oluyor. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla geçtiğimiz haftalarda seyirciyle buluşan programda şoke eden bir detay ortaya çıktı. 7 yıl önce başka bir yarışa katılan ünlü yarışmacının yaşıyla övündüğü iddia edildi.

5 yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ardından evlilik programlarının yasaklanmasının ardından yayından kaldırılan Kısmetse Olur, yıllar sonra bomba gibi bir kadroyla geri dönüş yaptı. Kısmet Olur: Aşkın Gücü’ne eski yarışmacı Queen of Chaos Melis Buse Betkayan’ın katılacağı konuşuldu. Betkayan iddialara yanıt verdi.

Yalıçapkını 13. bölümde Seyran’ın Ferit’i durdurması ve sonunda çiftin dudaklarının birleşmesi dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. İşte Yalıçapkını’nın yeni bölüm fragmanı…

Televizyonun en çok izlenen kanallarından biri olan ATV, bu sezon da başarılı yapımlarla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bu yapımlar arasında kıyasıya bir reyting mücadelesi var. Ancak bazı diziler reyting kurbanı oldu. ATV’nin sevilen dizisi çok yakında ekranlara veda edecek.

BKM’nin SHOW TV dizisi Hayat Bilir Gelir Gelir ekran hayatına hız kesmeden devam ediyor. Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı dizi, yaz aylarında başlamasına rağmen kısa sürede izleyici kitlesini artırdı ve rakiplerine göre başarılı bir performans sergiledi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bir karakterin vedalaşacağı ortaya çıktı.

Esra Erol’a katılan Hasan, eşi Gülizar’ın 4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki çocuğa kaçtığını iddia etti. Yapılan tartışmalar ve yaşanan gelişmelerin ardından Gülizar, Esra Erol ile ilgili son kararını verdi. Sürekli fikir değiştiren Gülizar’ın kararı ne oldu? Kime gitti?

Sevilen evlilik programı Kısmetse Olur, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla 5 yıl sonra geri dönüş yaptı. Yarışmanın ilk gününden itibaren gelin ve damat adayları dikkatleri üzerine çekti. Özellikle damat adaylarından Tolga ile ilgili yaşanan gelişme, kullanıcıları güldürdü. Tolga’nın daha önce flört ettiği kadınlar ortaya çıkmış ve ortalık şenlenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu